Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Nova definicija nivoa opreme za sve modele

Citroën

Nova definicija nivoa opreme za sve modele

Novi nazivi osmišljeni su kako bi što više ispunili očekivanja kupaca fokusirajući se na ono što klijenti zapravo koriste. Posljedično, zbog veće transparentnosti, klijenti će imati bolje iskustvo s markom Citroën...

Citroën je preoblikovao svoj pristup opremi u svojim vozilima, sada nudeći tri verzije - YOU, PLUS i MAX, umjesto prethodnih pet. Svaka od ovih verzija donosi pet različitih opcija paketa. Ovaj osvježeni prodajni asortiman Citroën vozila ima za cilj da bude transparentniji i jednostavniji za kupce. Ovime se obezbjeđuje bolje iskustvo prilikom kupovine, a takođe odražava i nove potrošačke trendove. Ovaj pristup će takođe doprinijeti konkurentnijim cijenama i kraćim rokovima isporuke, budući da smanjuje raznolikost koja često dovodi do veće kompleksnosti. Ova promjena je u skladu s modernim potrebama potrošača, posebno u digitalnom svijetu, i odražava želju marke da uspostavi pravedniju i ravnotežniju politiku cijena u svim zemljama. Ključna novost u ovom pristupu je da će za svaki model biti dostupna tri nivoa opreme, sa izborom do pet paketa opcija. Sada će se fokusirati na tri nivoa opreme - YOU, PLUS i MAX, umjesto prethodnih Live, Feel, Feel Pack, Shine i Shine Pack.

 

 

 

 


Ova promjena je stupila na snagu 1. septembra kao odgovor na zahtjeve kupaca i prodajne mreže za jednostavnijom i jasnijom ponudom. Na primjer, prvi nivo opreme, YOU, sada nudi direktni pristup Citroënovom svijetu udobnosti sa standardnom opremom kao što su progresivni hidraulički amortizeri, visokokvalitetni 10-inčni ekran osjetljiv na dodir za povezivanje, kao i očekivani sistemi za pomoć u vožnji, uključujući zadnje parking senzore. Nivo opreme PLUS donosi još bolje iskustvo Citroëna sa udobnim Citroën Advanced Comfort sjedištima, kamerom za vožnju unazad i elegantnim aluminijumskim naplatcima od 18 inča. Na nivou opreme MAX, ponuda obuhvata još više funkcija koje olakšavaju život u vozilu, kao što su hands-free pristup i startovanje, napredan povezani navigacioni sistem, head-up ekran i adaptivni tempomat sa funkcijom Stop & Go. Naravno, stil nije zanemaren, pa su tu i zatamnjena zadnja stakla i 18-inčne felne sa dijamantskim obrascem. Da bi ponuda ostala jednostavna, za svaki nivo opreme dostupno je najviše pet paketa opcija, tako da kupci ne moraju tražiti i birati među brojnim dostupnim opcijama, već mogu odabrati ono što najbolje odgovara njihovim potrebama. Za modele C4 i C4 X, dostupan je paket za tehnološki orijentisane kupce koji uključuje bežično punjenje, sistem Visio 360° za lakše parkiranje i sistem autonomne vožnje nivoa 2 sa funkcijom Highway Driver Assist. Takođe je dostupan paket koji obuhvata funkcije kao što su grijana sjedišta i volan.

Datum objave: 14/09/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook