Naslovna > Vijesti > Nova Opel Corsa postavlja standard

Generacija 5

Nova Opel Corsa postavlja standard

Peta generacija Corse nastavlja 32 godine dugu priču o uspjehu. Udobna, snažna i ekonomična: novo tehnologija pogonskog sistema podiže standarde. Vrhunske mogućnosti povezivanja: IntelliLink integriše funkcionalnosti pametnih telefona.

Opel Corsa etablirana je kao vječni prodajni hit: kroz četiri modelske generacije koje se protežu kroz 32 godine prodano je 12,4 milijuna Corsi. S Astrom je ona Opelov najpopularniji model na koji svake godine otpada nešto više od četvrtine prodaje firme. Corsa je dostupna u karoserijskim izvedbama s trima i petorim vratima i trenutno je broj četiri u segmentu malih automobila u Zapadnoj Europi. U Njemačkoj i Velikoj Britaniji je broj dva i još uvijek odolijeva konkurenciji. Kad krajem godine nova, peta generacija Corse kada siđe s proizvodnih traka pogona u Eisenachu i Zaragozi, bit će rođena zvijezda koja će nastaviti uspjeh modela u segmentu malih automobila jer ima sve što joj je potrebno za to.

 

Trendovska peta generacija Corse nudi svjež izgled i iskustvo vožnje s novim podvozjem i optimalnim upravljanjem, spajajući umjetnost njemačkog inženjerstva s emocionalnim dizajnom, vrhunskim mogućnostima digitalnog povezivanja i izvrsnim omjerom cijene i performansi. Nova generacija benzinskih motora i temeljito prerađenih dizelskih motora osiguravaju novu razinu udobnosti, vrhunskih performansi i niske potrošnje goriva “Opel Corsa oduvijek je bila cijenjena, pogotovo radi svog privlačnog izgleda i učinkovite upotrebe prostora u kompaktnim dimenzijama“, rekao je dr. Karl-Thomas Neumann, glavni izvršni direktor Opel Grupe. „Siguran sam da će nova peta generacija sa svojim novim nivoom udobnosti, modernim pomoćnim sistemima namijenjenim vozaču i informacijsko-multimedijskim sisitemima, nastaviti sjajan uspjeh ovog modela. Obećavam da će iskustvo vožnje nove Corse sve iznenaditi.“

Datum objave: 29/10/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook