Naslovna > Vijesti > Nova poslovnica u Banjaluci

Porsche Leasing

Nova poslovnica u Banjaluci

U okviru planiranog proširenja poslovanja za 2016. godinu Porsche Leasing je otvorio poslovnicu i u Banjaluci, a juče su na zvaničnoj press konferenciji rukovodioci ove grupacije detaljno objasnili koje su sve prednosti Porsche Leasinga ...

Porsche Leasing otvorio je početkom marta poslovnicu u Banjoj Luci i tako zvanično započeo svoj angažman na tržištu Republike Srpske. Podsjećamo da je od 1. jula 2015. godine, kada je Porsche Holding Salzburg zvanično stigao na bh. tržište, do danas, Porsche Leasing svoje poslovanje razvijao na tržištu Federacije BiH. Otvaranje banjalučke poslovnice u skladu je i sa razvojnim planovima generalnog uvoznika Volkswagen putničkih i privrednih vozila, Audija, Seata, Škode i Porsche vozila za našu zemlju kompanije Porsche BH d.o.o., a ima za cilj da na jednom mjestu kupcima vozila iz VAG koncerna omogući njihovu kupovinu, finasiranje, osiguranje i održavanje.

 

Podsjećamo da je jedan od tri glavna stuba Porsche Holdinga, preduzeće Porsche Bank AG, 6. juna 2015. godine osnovala firmu Porsche Leasing d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu, te da ona nudi najpovoljnija rješenja za nabavku automobila iz Volkswagen grupacije. Porsche Bank posluje u 15 zemalja: Austriji, Slovačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Ukrajini, Albaniji, Bosni i Hercegovini, na području Južne Amerike, Čilea i Kolumbije. Nakon uspješnog starta, Porsche finasijska grupacija širi svoje poslovanje otvaranjem poslovnice Porsche Leasinga u Banjoj Luci. Osnovne usluge koje će Porsche Leasing ponuditi na tržištu Republike Srpske su poslovi finansijskog i operativnog lizinga, te flotnog menadžmenta.

 

"Naš cilj je da proizvode iz Porscheove finansijske i Volkswagenove grupacije približimo kako fizičkim, tako i pravnim licima na teritoriji Republike Srpske. Logičan korak u tome bilo je osnivanje ove filijale, u okviru koje ćemo ponuditi sve naše usluge, koje smo osmislili u saradnji sa importerom Porsche BH. Primjera radi, za vozila iz Škodine game smo spremili subvenciju cijene vozila tako što u cijenama Fabije i Octavije učestvujemo sa 800, odnosno 1000 KM. Svim kupcima Seata koji se odluče za finansiranje putem Porsche lizinga obezbijedili smo besplatno servisiranje za kompletan period na koji je ugovor o finansijskom lizingu potpisan. U Volkswagenovom programu ćemo ponuditi subvencije u finalnoj cijeni za model Polo do 800 KM i za Golf, kod kojeg visina subvencije zavisi od toga da li je riječ o dizel ili benzinskom agregatu i ona iznosi od 400 do 1.000 KM. Za modele premium brenda kao što je Audi spremamo veoma zanimljive akcije, o kojima će javnost biti pravovremeno obaviještena putem medija", izjavio je Mario Marjanović, rukovodilac filijale Porsche Leasing za Republiku Srpsku. 

 

Iz Porsche Leasinga poručuju da će se u odnosu na konkurenciju najviše razlikovati po „Fleet Menagment“ konceptu, koji je najinteresantniji za velike klijente, pravna lica, odnosno flotne kupce. Podsjećamo da „Fleet Menagment“ koncept podrazumijeva kompletno upravljanje voznim parkom, od finansiranja, osiguranja i održavanja, pa do menadžmenta guma, 24h pomoći na putu, praćenja svih troškova i redovnog izvještavanja.

 

Datum objave: 09/03/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook