Naslovna > Automobili > Porsche > Macan > Nova varijanta Porsche-ovog ''macana''

Porsche Macan GTS

Nova varijanta Porsche-ovog ''macana''

Porsche otkriva novu GTS verziju Macan SUV-a, koja nudi poboljšanja nad standardnim i S paketima...

GTS varijanta dolazi opremljena sa 2,9 litarskim ''twin-turbo'' V6 motorima. Sa 280kW izlazne snage i obrtnim momentom od 520 Nm, ovi motori premošćavaju veliku razliku u snazi izmedju S i moćne Turbo verzije. Pored pojacanja u snazi, GTS dolazi i standardno opremljen sa Porsche-ovim PASM sistemom suspenzije koji osigurava i bolje upravljanje vozilom.

 


Sa poboljšanim ovjesom, većim kočionim diskovima i 20 inčnim točkovima visokih performansi, Porsche garantuje da možete očekivati agilnost i stabilnost pravog sportskog automobila.

 


GTS se razlikuje od ostatka Macan arsenala po tome što je niži za 15mm, a zasječeni branici i uniformniji pragovi podsjećaju na Turbo verziju, ali ga jasno izdvajaju od slabijeg standardnog i S paketa. Okvir pozadinskih svjetala je zatamljen, zadnji difuzor, izduvna grada i elementi oko usisa vazduha su crne boje što su standardne karakteristike GTS modela. Enterijer je u sportskom duhu, a sjedišta su eskluzivna samo za GTS verziju i nude ''osmosmjerno'' podešavanje i poboljšane bočne naslone.

Datum objave: 18/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook