Naslovna > Auto moto sport > Nove boje za drugu sezonu

Tim DS Virgin Racing

Nove boje za drugu sezonu

Prije prve trke druge sezone FIA-ina takmičenja Formule E, DS Virgin Racing otkrila je nove boje koje će vozači Sam Bird i Jean-Eric Vergne premijerno predstaviti na stazi Donington Park na posljednjim predsezonskim testiranjima 24. i 25. kolovoza 2015. ...

Spajanjem identiteta marki DS i Virgin, novi, luksuzan dizajn predstavlja dinamičnu kombinaciju boja obe marke. Zadržaće se prepoznatljive crvena i boja hroma koje su krasile bolide u prvoj sezoni, logotip marke DS sada ponosno stoji na obe strane bolida istaknut na crnoj pozadini, a pokrov baterije ostaće ljubičaste boje, kao u prvoj sezoni. Kao i u premijernoj sezoni Formule E, bolidi vozača Sama Birda i Jean-Erica Vergnea nosiće imena Holly i Bellie Branson te će ih krasiti 'leteća dama' koja se tradicionalno nalazi na svim Virginovim tehnološkim projektima. Kako bi obilježila lansiranje novih boja, tim DS Virgin Racing u mračnom je skladištu na stazi Donington Park snimila dinamičan video u kojem glavnu ulogu ima britanski vozač Sam Bird koji pripovijeda priču o razvoju boja bolida od prošle sezone.

 

Novi je dizajn Sam Bird prokomentarisao je riječima: „Prošle smo sezone imali najljepši bolid na stazi pa je zaista fantastično imati izvrstan dizajn i za drugu sezonu. Automobili Formule E sami po sebi izgledaju fantastično, ali smatram da smo ih ovogodišnjim bojama ponovno odveli korak dalje. Jedva čekam prvu trku u Pekingu da ga izvedem na stazu i pokažem ga svima na stazi i pred malim ekranima.”

 

Jean-Eric Vergne rekao je: „DS ima dugu istoriju proizvodnje lijepih, luksuznih automobila, a ove boje tima DS Virgin Racing nisu ništa drugačije. Izuzetno sam uzbuđen što ću novu sezonu s timom DS Virgin Racing započeti u ovom prekrasnom automobilu.”

 

Alex Tai, šef tima DS Virgin Racing, izjavio je: „Takmičenje Formule E napreduje velikim koracima, pa tako i, zahvaljujući našem partnerstvu s markom DS, tim Virgin Racing, sada poznat pod nazivom DS Virgin Racing. Boje za drugu sezonu odraz su razvoja našeg tima i globalnih marki s kojima sarađujemo. Sviđa mi se dodatak crne boje zahvaljujući kojoj bolid izgleda istovremeno elegantno i agresivno – baš kako se namjeravamo utrkivati. Naše tradicionalne boje marke Virgin i dalje su prisutne, ali sada smo im dali poseban štih.”

 

Datum objave: 24/08/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook