Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Novi brzi vodič za Opelove modele

Digitalan umjesto samo na papiru

Novi brzi vodič za Opelove modele

Mapa u kojoj se nalaze priručnici za svaki Opelov model i sistem za informisanje i zabavu već su izrađeni od ekološki prihvatljivog materijala. Prije je to obuhvatalo oko 500 stranica po automobilu. Sada je ukupan iznos za Brzi vodič i servisnu knjižicu oko 100 stranica, što znači uštedu papira od 80 odsto...

Opel mijenja format svojih korisničkih priručnika iz papirnatog u digitalni. Od sada će se u svim novim Opelovim automobilima, npr. u Mokki, Grandlandu ili novoj Astri i njihovim elektrifikovanim varijantama, nalaziti sažeta knjižica umjesto toma od stotina stranica – kao što je zakonski potrebno. Takozvani „Brzi vodič” sadrži QR kod pomoću kojeg korisnici mogu brzo i jednostavno pristupiti detaljnom digitalnom korisničkom priručniku za svoj automobil.  Novim formatom Opel ne samo da zadovoljava želje mnogih korisnika za manje papira u automobilu, već i pristupačnost korisničkog priručnika i rukovanje njime postaju praktičniji zahvaljujući Brzom vodiču i QR kodu.

 

 

 


Jednostavnim skeniranjem koda detaljne informacije biće  dostupne online, bilo kada i bilo gdje. Sve radi putem računara, tableta ili pametnog telefona. Poveznica na priručnik nalazi se i u aplikaciji myOpel. Osim toga, kratki videozapisi s uputstvima koji se mogu reprodukovati na ekranu sisstema za informisanje i zabavu u modelima kao što je nova Opel Astra pružaju vrijedne savjete o tome kako funkcionišu pojedini sistemi za pomoć vozaču.

Datum objave: 24/02/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook