Naslovna > Vijesti > Novi generalni distributer za BiH

Mercedes Benz

Novi generalni distributer za BiH

Generalni distributer za Mercedes-Benz kompanija Star Import d.o.o., obilježila je početak rada u Bosni i Hercegovini ...

Generalni direktor kompanije Star Import, Rolf-Juergen Seyerle „Postignutim sporazumom za Bosnu i Hercegovinu uz trzišta Srbije i Crne Gore, Star Import u okviru Emil Frey Grupe sprovodi svoju poslovnu strategiju i uspiješno primjenjuje plan kreiran za ovaj region“, izjavio je Rolf-Juergen Seyerle, generalni direktor kompanije Star Import. U atraktivnom prostoru galerije Bela Vida u Sarajevu, tokom večeri, gosti su uživali u dobroj muzici, ali prvenstveno u onome zbog čega su se okupili, novim Mercedes-Benz modelima, koji su bili izloženi.

 

Predvodnik je potpuno novi model GLA, član SUV porodice.  Pored ovog modela veliku pažnju privukli su avangardni kupei CLA i CLS, te ekskluzivna limuzina E-Klasa. Najveću pažnju prisutnih svakako su privukli atraktivni gradski heroji Smart fortwo i Smart forfour. Oni koriste provjereni koncept koji je unaprijeđen u svakom pogledu i u isto vreme nudi više u gotovo svim aspektima, a to je više prostora, više boje, više opreme i svakako više zabave u gradu. Mnogobrojni klijenti, predstavnici medija i javnog života, prisustvovali su koktelu uživajući u muzici Dalal & bend koji su učinili ovo Mercedes-Benz veče nezaboravnim.

Datum objave: 14/02/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook