Naslovna > Automobili > Citroen > Space Tourer > Novi Jumpy Multispace

Citroen

Novi Jumpy Multispace

Novi model poput svog prethodnika spaja novi racionalni pristup automobillu zahvaljujući svojoj zapremnini i užitak boravka u vozilu koji proizlazi poglavito iz njegova vozačkog položaja nalik onome kod jednovolumena.

Velika modularnost NOVOG CITROËN JUMPY MULTISPACE očituje se u tome što može primiti do devet osoba s razinom udobnosti dostojnom segmenta jednovolumena, a da pritom zadržava veliku zapremninu prtljažnika od 553 dm3 ispod pokrova.Po uzoru na novi Citroen Berlingo Multispace i Jumpy se okitio novim prednjim dijelom s velikom redizajniranom kromiranom maskom koju ukrašava novi logotip marke, a koja se proteže sve do svjetala.

 

Novi identitet Marke pronalazimo i na stražnjem dijelu vozila gdje novi natpis «MULTISPACE» ističe natpis «JUMPY» kako bi neprijeporno svrstao ovaj model u paletu osobnih vozila Citroena. Nova smeđa boja nazvana «Hickory» obogaćuje paletu boja njegove game.
Novi dizajn Jumpy-a također je prilika za istinski uspon prema bogatijim inačicama u ponudi kad je riječ o opremi. Naime, izvedba  «EXCLUSIVE» od sada u serijskoj opremi ima regulator-limitator brzine, pomoć pri parkiranju straga, dodatno zatamnjena stražnja stakla i staklo na stražnjim vratima, baš kao i paket integralne boje karoserije koji podrazumijeva odbojnike i bočne letvice u boji karoserije te naplatke od lagane legure veličine 16 inča. Ova treća razina opreme može također biti obogaćena i novom opcijom nazvanom «Direct Access», ponajprije namijenjenoj putnicima koji će vozilo koristiti za prijevoz od aerodroma do hotela i slično. Ta nova konfiguracija sa 7/8 sjedala podrazumijeva uklanjanje desnog bočnog sjedala u drugom redu, čime se oslobađa pristup do mjesta u trećem redu. Cijelim tim prolaznim dijelom prostire se poseban tepih koji je moguće i ukloniti.

Datum objave: 09/02/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook