Naslovna > Automobili > SsangYong > Rexton > Novi model Tivo

SsangYong otkriva detalje

Novi model Tivo

Nakon tri godine razvoja pod konceptnim imenom X100, kompaktni crossover Tivoli, na tržištu će se naći naredne 2015. godine …

Konačno je predstavljen prvi izgled enterijera modela novog Tivoli modela. Planira se da u gami zauzme mjesto ispod SUV-a Korando, što znači da će se boriti da dominira, kod kupaca, u klasi modela kao što su Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka. Zaniljiv podatak je da će novi Tivoli imati Six color cluster šestobojnu istrument tablu koja će imati mogućnost odabira crvene, plave, nebo plave, žute, bijele i crne boje. Ovaj dizajn omogućavće vozaču da izabere boju u zavisnosti od trenutnog raspoloženja, najavio je SsangYong.

 

Jasno je da najviše pažnje ima instrument tabla u odnosu na ostatak kabine, zato je Six-color cluster osmišljen tako da poveća vizuelno zadovoljstvo vozača i putnika pružajući mogućnost promjene boje u bilo kom trenutku. SsangYong je prikazao i volan sa sportskim D-Cut dizajnom koji je izrađen od kvalitetne kože, sa funkcijom grijanja. Na svjetskom tržištu novi model Tivoli očekuje se do kraja prve polovine 2015. godine, a će najprije biti dostupan u Južnoj Koreji i to od januara sledeće godine.

 

Datum objave: 23/12/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook