Naslovna > Vijesti > Novi Opelov salon u Sarajevu

Auto centa Betanija

Novi Opelov salon u Sarajevu

Auto centa Betanija svojim kupcima nudi profesionalnu i kvalitetnu uslugu koji se ogledaju u dugogodišnjem iskustvu uposlenika u autoindustriji...

Otvoren je novi Opelov prodajni centar Auto Centar Betanija u Sarajevu na adresi Alipašina bb.  Ukupne je površine 2.180 m2, zatvoreni prodajni dio prostire se na 540 m2, a kupcima je uz prodajni dio autosalona na raspolaganju servis te će uskoro u ponudi biti i odjel limarije i lakirnice. U ponudi su svi putnički modeli Opela, uz mogućnost prodaje staro za novo bez obzira na marku vozila te povoljnog financiranja za fizičke i pravne osobe putem kredita ili leasinga.
 
U novi prodajno servisni centar, jedan od najmodernijih u ovom dijelu Europe, kompanija Auto Centar Betanija uložila je oko 6 milijuna maraka, i otvorila desetak novih radnih mjesta.  Ukupni broj radnih mjesta će rasti s razvojem poslovanja. 

Auto centa Betanija svojim kupcima nudi profesionalnu i kvalitetnu uslugu koji se ogledaju u dugogodišnjem iskustvu uposlenika u autoindustriji.

Za više informacija možete posjetiti prodajni salon Auto centra Betanija na adresi Alipašina bb ili nazvati na telefon 033 270 371 ili 033 270 370.

 

Datum objave: 22/01/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook