Naslovna > Automobili > Dacia > Sandero > Novi Sandero u svega 400 primjeraka

Dacia

Novi Sandero u svega 400 primjeraka

Od rumunskog proizvođača vozila ovaj put stiže Sandero Stepway Escape stiže, koji predstavlja najbolje rješenje konkursa na kome su učestvovali mladi dizajneri, ova ograničena serija Sandera obuhvatiće svega 400 vozila...

Proizvođač je tokom jula tekuće godine uputio poziv mladim dizajnerima da predstave svoje stilsko rješenje za model Sandero Stepway. Tokom Sajma automobila u Parizu, predstavnici kompanije su prezentovali publici tri njabolja rješenja konkursa i pozvali fanove da putem interneta i na samom sajmu glasaju za najbolje rješenje. Ovom pozivu se odazvalo preko 100.000 ljudi, koji su odabrali pobjednički dizajn, sa osvojenih 38.000 glasova titulu pobjednice je ponjela Flora Jammes i njena varijanta Sandera Stepway pod oznakom Escape.

 


Stepway koji je dizajniran prema pobedničkom rešenju uskoro će moći da se vidi na putevima Francuske. Iz Dacie su odlučili da naprave 400 primjeraka verzije Sandero Stepway Escape, koji će se u prodaji naći tokom naredne godine. Automobil ima crnu spoljašnjost sa ukrasnim motivima na poklopcu motora i krovu koji sadrže slova od kojih se sastoji oznaka specijalne verzije - E,S,C,A,P i E.

Datum objave: 23/10/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook