Naslovna > Vijesti > Novost na evropskoj automobilskoj sceni

Spremno nekoliko Hondinih koncepata

Novost na evropskoj automobilskoj sceni

Honda planira da otkrije nekoliko svojih standarnih automobila, kao i neke koje dosada nismo imali priliku da vidimo na automobilskoj sceni u Evropi…

Prezentacije na nekom od sajmova automobila se nikako ne propuštaju. Za sajam automobila u Tokiju Honda je spremila neke svoje standardne modele, kao i neke novitete koje planira da otkrije. Uz studije modela N-ONE i N-BOX, koje mi Evropljani baš i nemamo priliku vidjeti na evrospkoj sceni, Honda je takođe za Tokijo pripremila sportske koncepte svog novog crossovera Vezl, te sportski nastrojen model Jazz nove generacije. Unutrašnjost je takođe sportski odrađena, a ističe se po svojim Recaro sjedištima, metalnim ukrasnim detaljima, te aluminijumskim nožnim papučicama.

 

Crossover Vezel na sajmu automobila u Tokiju imaćemo priliku da vidimo u dvije varijante. Vezel Modulo je dobio sportski eksterijer, te nove aluminijumske naplatke, a unutrašnjost je opremljena crvenim, kožnim sjedištima, ukrasnim elementima od metala, te elegantnim piano lako. Druga verzija Vezel modela Mugen,  trebala bi da ima novi branik, te nešto drugačiju prednju masku, nove aluminijumske napalte, te nešto drugačije svjetlosne sklopove. 

Datum objave: 27/12/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook