Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Odluka za polovni Volvo je ekološki održiva

Volvo BiH

Odluka za polovni Volvo je ekološki održiva

Održivost postaje sve važnija u današnjem svijetu. To se odnosi i na vozila, gdje rješenje nije samo održiva proizvodnja, već i održivija upotreba...

Stoga je odluka o kupovini polovnog vozila na mnogo načina ekološki potez. U Volvu se proizvode vozila koja su i nakon mnogo godina korištenja i dalje vrhunskog kvaliteta. Vozila sa trenutnog izbora Volvo Selekt u potpunosti pružaju istinsko Volvo iskustvo i mirišu na novo još dugo nakon prvog kilometra. Zaintesovanim kupcima se savjetuje da se bolje upoznaju sa ponudom, te pronađu odgovarajuću opciju za sebe. Odluka o kupovini Volvo Selekt nije samo ekološki održiva, već kupce štiti od povećanja cijena koje donosi 2022. godina.

 

 

 

 

 


Još samo do kraja decembra u ponudi je ograničena količina polovnih Volvo Selekt vozila sa lagera po zagarantovanoj staroj cijeni, uz finansiranje po konkurentnoj kamatnoj stopi. Vozila iz asortimana Volvo Selekt su detaljno provjerena, stara do 5 godina, imaju manje od 150.000 pređenih kilometara i garanciju od najmanje 1 godine.

Datum objave: 23/12/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook