Naslovna > Teme > ''Optimalna kombinacija''

Optima

''Optimalna kombinacija''

Iskoristite akcijske, atraktivne cijene motornih ulja na benzinskim stanicama NESTRO i dobićete besplatnu zamjenu ulja.

Iskoristite akcijske, atraktivne cijene motornih ulja na benzinskim stanicama NESTRO i dobićete besplatnu zamjenu ulja. Vaučer za učešće u akciji ''Optimalna kombinacija'' ostvarujete kupovinom minimalno 4 litra Optima motornog ulja u pakovanju od 1 ili 4 litra. Akcijske cijene na NESTRO-u važe do 31. avgusta, a vaučer za besplatnu zamjenu ulja možete iskoristiti do 15. septembra 2017. godine u partnerskim auto-servisima.
Istraživanja tržišta pokazala su da svaki vozač bio on prfesionalac ili amater, na godišnjem nivou izdvoji manje od 3% ukupnih novčanih sredstava za održavanje automobila, a koja se odnose na zamjenu ulja i uljnih filtera. Zato birajte najbolje, jer ulje je jedan od ključnih faktora za dugotrajan i pouzdan rad motora u automobilima.

 

Kvalitetan izbor motornih ulja utiče na smanjenje potrošnje goriva, i povećava period zamjene ulja. OPTIMA ECO PLUS ulja mogu podnijeti period zamjene i do 30,000 kilometara dok se kod vozila koja koriste polusintetička ili mineralna ulja ovaj period kreće od 10.000 do 20.000 kilometara.
Sa sintetičkim premium uljima OPTIMA, Rafinerije ulja Modriča napravili ste najkvalitetniniji izbor i složili svoju ''Optimalnu kombinaciju''. Sintetička ulja odlikuje vrhunska otpornost  u uslovima ekstremno niskih i visokih temperatura, manja potrošnja goriva, duži servisni interval u smislu zamjene ulja i maksimalna zaštita motora.
Izaberite vašu ''Optimalnu kombinaciju''.
Iskoristite akcijske cijene za kupovinu vrhunski kvalitetnog proizvoda koji daje maximum u radu i očuvanju vašeg automobila.

 

Datum objave: 28/07/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook