Naslovna > Automobili > Citroen > C5 > Osvježen C5
FOTO GALERIJA (11)

Citroen

Osvježen C5

Citroen je, kako se i očekivalo, osvježio svoju limuzinu C5 za europsko tržište minimalnim estetskim i promjenama određenih tehnologija

Novi Citroen C5 za europsko tržište je spreman. Zapravo, radi se o dotjeranom postojećem modelu koji će uz ime nositi i broj nove modelske godine. Promjene u estetskom smislu su jedva vidljive i uočljive dok je prisutnost eMyWay navigacijskog sistema osvježenje u tehnološkom smislu. 

 

Facelift C5 ćete najlakše primjetiti po duploj, prepoznatljivoj, liniji na prednjoj masci koja je dobila oblije ivice, a tu su i sasvim novi 17-inčni aluminijski naplaci i potpuno nova boja. U unutrašnjosti C5 sada nudi nove materijale u nekoliko različitih kombinacija, koje do sada nisu bile moguće, a odgovor su na želje i primjedbe kupaca. Osim novih materijala, u unutrašnjosti je i novi navigacijski sistem eMyWay uz kojeg su USB i AUX priključci. Na Tourer (Estate) izvedbi, koja je također osvjeena zajedno sa sedanom, eMyWay moguće je upariti sa kamerom za lakše stražnje parkiranje.  Doplata za eMyWay sistem u Britaniji je oko 700  £, dok ćemo na cijenu za našu zemlju pričekati, dok Citroen i zvanično ne uvede osvježeni C5 na bh tržište, što možemo ubrzo očekivati, ako ćemo suditi po dosadašnjoj dinamici uvođenja novih Citroenovih modela u BiH.

Datum objave: 02/07/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook