Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Mi.To > Osvježen model za 2014. godinu

Alfa Romeo MiTo

Osvježen model za 2014. godinu

Očekuje se da će prodaja ovog modela početi tokom ove godine...

Kompanija Alfa Romeo predstavila je tek malo izmjenjeni model MiTo, koji je previđen za 2014. godinu. U svrhu promocije ovog modela, osmišljena je i tzv. “Live Rock” kampanja, koja je već počela.

 

Osvježeni model inspirisan je modelom Giulietta, a ima i nova svjetla, te redizajnirane 15-inčne naplatke. Ovaj automobil može da se naruči u jednoj od deset dostupnih boja, uključujući i novu, antracit sivu boju.

 

Italijanski automobil dobio je i novi 0,9 litarski Turbo TwinAir motor, koji ima 105 KS, koji razvija 145 NM obrtnog momenta, a za 11,4 sekunde ubrzava do 100 km /h. Krajnja brzina koju može da dosegne osvježeni MiTo iznosti 184 km/h uz potrošnju od 4,2 litre na pređenih 100 kilometara.

 

Promjene enterijera su takođe minimalne, ali armatura je poboljšana. U ponudi su nove, tri različite boje presvlaka za sjedala. Model takođe može da bude opremljen novim sistemom Uconnect infotainment, koji ima 5 inčni ekran osjetljiv na dodir, a uz sve to, posjeduje i Bluetooth, iPod, USB i AUX povezivanje.

 

Model će u prodaju krenitu tokom ove godine, a njegova početna cijena iznosiće 14.800 evra. 

Datum objave: 17/06/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook