Naslovna > Vijesti > Otvorena tri nova prodajna mjesta

Kompanija Petrol BH. Oil Company d.o.o.

Otvorena tri nova prodajna mjesta

Nakon što je prošle godine svečano otvorila jubilarno 500. prodajno mjesto, slovenačka kompanija Petrol nastavila je da ispunjava razvojne ciljeve interne strategije, koji predviđaju da do 2022. godine u njenim okvirima bude više od 540 prodajnih subjekata...

Slovenačka naftna kompanija Petrol nastavlja da širi svoju mrežu prodajnih mjesta na tržištima Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, koja je prošle godine dostigla jubilarni broj od 500 jedinica. Njen domaći ogranak Petrol BH. Oil Company d.o.o. 2019. godinu započeo je veoma ambiciozno sa otvaranjem čak tri nova prodajna mjesta. Prvi veoma savremeni benzinski servis počeo je da radi u Cazinu, gdje je kupcima osim standardnog točenja naftnih derivata omogućena i nabavka različitih sadržaja poput ulja, maziva, odgovarajućih alata, pomagala i prehrambenih namirnica, a tu je i automatska autopraonica. Osim Cazina dvije veoma moderne nove benzinske stanice Petrola dobila je i Banja Luka, u naseljima Malta i Vijenac.

 

Posebno interesantan je novosagrađeni objekat na banjalučkoj Malti, koji predstavlja prvi objekat ovog tipa na bh. tržištu. Naime, u okviru ove Petrolove benzinske stanice osim standardnih pumpnih stanica, nalaze se i prodavnica i ekspres restoran čije usluge su dostupne 24 sata dnevno. Sam objekat izgrađen je u skladu sa najsavremenijim arhitektonskim standardima kompanije Petrol i kao takav služi na ponos njoj, ali i gradu Banjaluci. Iz Petrol BH. Oil Company d.o.o. poručuju da je sa tri nove benzinske stanice njihova bh. mreža dostigla 43 prodajna mjesta. Na svima njima osim visokokvalitetnih Q MAX goriva klijenti i kupci Petrola mogu da kupe širok izbor ulja i maziva, ali i robe široke potrošnje.

 

Datum objave: 05/04/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook