Naslovna > Vijesti > Partner 2013 Fortune Global foruma u Kini

Volvo

Partner 2013 Fortune Global foruma u Kini

Volvo će ovom prilikom organizatorima skupa osigurati flotu modela S80L, koji će biti korišteni za prevoz učesnika foruma...

Volvo Car Group (Volvo automobili) će biti zvanični partner 2013 Fortune Global foruma, koji će se od 6. do 8. juna održati u kineskom gradu Chengdu. Volvo će ovom prilikom organizatorima skupa osigurati flotu modela S80L, koji će biti korišteni za prevoz učesnika foruma.

 

Forum će posjetiti i brojni predstavnici Volva, kao što su predsjednik Håkan Samuelsson, zatim predsjedavajući upravnog odbora Li Shufu, te stariji potpredsjednik odjela proizvodne strategije Lex Kerssemakers. Volvo će ujedno biti i domaćin posebne diskusije o budućnosti transporta.

 

Od 1995. godine, Fortune Global Forum okuplja globalne biznismene i lidere najvećih svjetskih kompanija. Program se fokusira na otvorene debate o različitim aspektima poslovanja. Program ovogodišnjeg skupa se fokusira na monumentalne promjene koje definiraju budućnost Kine i određuju pravac globalnog poslovanja u 21. stoljeću.

Datum objave: 24/05/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook