Naslovna > Vijesti > Peugeot uz 17. Jazz Festival

Jazz Fest Sarajevo

Peugeot uz 17. Jazz Festival

17. Jazz Fest će od 05.11. do 10.11. okupiti svjetske jazz zvijezde te uz Peugeot, muzičarima festivala omogućiti sigurnu i udobnu vožnju tokom njihovog boravka u Sarajevu...

Peugeot kao oficijelno vozilo i ove godine podržava Internacionalni muzički festival Jazz Fest Sarajevo, smatrajući ovu manifestaciju jednom od najkvalitetnijih kulturno-muzičkih događaja u Bosni i Hercegovini.

 

17. Jazz Fest će od 05.11. do 10.11. okupiti svjetske jazz zvijezde te uz Peugeot, muzičarima festivala omogućiti sigurnu i udobnu vožnju tokom njihovog boravka u Sarajevu.

 

„Zaista smo sretni jer je Peugeot već šestu godinu uz Jazz Festival te što i ove godine nastavljamo sa tradicijom spajanja elegancije i kulture. Ponosni smo jer gostima Jazz Festivala možemo obezbijediti ugodnu i sigurnu vožnju kao i prethodnih godina te što je organizator prepoznao Peugeot kao odgovarajućeg partnera  zbog prepoznatljivosti stila, kvaliteta, udobnosti i elegancije Peugeot vozila“,  istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

 

Posjetioce Jazz Festivala među prvima u Bosni i Hercegovini očekuje premijera iznenađenja na kojoj će biti predstavljen najnoviji model iz Peugeot porodice. Model će biti izložen u Peugeot „Coffee corneru“ koji će se nalaziti u holu Bosanskog kulturnog centra. 

Datum objave: 01/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook