Naslovna > Vijesti > Peugeot zimska servisna akcija

Aktuelno - Peugeot

Peugeot zimska servisna akcija

Pored servisnih akcija, ekonomičnost održavanja Peugeot vozila je jedan od glavnih aduta ove marke što je veoma važno za domaće tržište...

Peugeot je pripremio prvu servisnu akciju u ovoj godini koja važi u cijeloj mreži ovlaštenih koncesionara i servisa.

 

“U ovoj servisnoj akciji, pripremili smo veliki broj pogodnosti za sve vlasnike Peugeot automobila.  U ponudi su set kvačila, svjećice, grijači, hladnjak i rashladna tečnost sa popustom na kupovinu i ugradnju od 15%.  Također, tu je i popust od 50% na FAP filtere te katalizatore, koji imaju krucijalni značaj u dugovječnosti automobila”, Izjavio je Alija Šošević, direktor postprodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot-a za BiH.

 

Pored servisnih akcija, ekonomičnost održavanja Peugeot vozila je jedan od glavnih aduta ove marke što je veoma važno za domaće tržište.

 

„Kada kvalitetu Peugeot automobila i pouzdanosti njihovih motora, dodate i ekonomičnost održavanja, naši klijenti budu veoma zadovoljni, jer dobijaju odličan omjer uloženog i dobivenog”, istakao je Denis Mašić, direktor prodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

 

Servisna akcija traje do 10. marta 2014. godine.

 

Sve video savjete o značaju servisa zainteresovani mogu pogledati na Peugeot YouTube kanalu  Peugeot BiH Youtube kanalu.

 

Datum objave: 12/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook