Naslovna > Vijesti > Phantom by Wald International

Rolls-Royce

Phantom by Wald International

Na auto-skupu u Osaki predstavljena je verzija novog Phantom modela koja je prošla krz ruke kreativaca iz poznate japanske tjuning kuće...

Wald International već tradicionalno radi izmjene na automobilima iz Rolls-Royce game, a naročito im je zanimljiv pomenuti model, kome su i ovaj put dali nešto drugačiji izgled, koji ima dosta sličnih elemenata kao i prethodni modeli koji su se našli u rukama ove tjunerske kompanije.
“Black Bison” Phantom stiže sa redizajniranim prednjim branikom, integrisanim spojlerima i velikim usisnicima za vazduh, a sve je popraćeno hromiranim detaljima. Zadnji branik takođe posjeduje masivni difuzor, te stilizovane završetke izduvnih cijevi.


Ne mogu ostati ne primjećeni i 24-inčni naplaci, na kojima se nalaze Toyo Proxes STIII pneumatici dimenzija 295/30 R24. Iako je vazdušno vješanje prošlo bez izmjena, vozilo je nešto spuštenije zahvljujući pomenutim izmjenama na točkovima. Osim mat crne boje ističu se još i zatamnjeni prozori, prednja svjetla i zadnje svjetlosne jedinice, takođe svaki logo i značka su u crnoj boji.

Datum objave: 24/04/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook