Naslovna > Teme > Pod novim krovom u nove poslovne uspjehe
FOTO GALERIJA (14)

Otvoren prodajno-servisni centar „Lada auto“

Pod novim krovom u nove poslovne uspjehe

Zahvaljujući banjalučkom preduzeću „Lada auto“ Bosna i Hercegovina i region dobili su najveći prodajno-servisni centar Lade na Balkanu, koji je opremljen po najsavremenijim standardima ruskog proizvođača...

 

Nakon 22 godine uspješnog poslovanja u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i regionu generalni uvoznik vozila iz koncerna ruskog „AvtoVaza“ za našu zemlju, banjalučko preduzeće „Lada auto“, svečano je otvorilo novi prodajno-servisni centar. Riječ je o modernom stilizovanom i savremenom opremljenom objektu, koji na površini od 1.700 metara kvadratnih između ostalog nudi dvoetažni izložbeni salon, skladište rezervnih dijelova, poslovni i servisni prostor sa svim pratećim sadržajima, koji su neophodni za efikasno obavljanje prodaje i pružanje postprodajne podrške za ruska vozila. Banjalučki prodajno-servisni centar najveći je Ladin centar na Balkanu. On je projektovan, izgrađen i opremljen po najsavremenijim standardima ruskog proizvođača i kao takav je kruna čitavog našeg dosadašnjeg rada. Moram da podsjetim javnost da je „Lada auto“ počela da posluje 1998. godine kao malo porodično preduzeće, te da smo u godinama iza nas zajedno sa našim radnicima i poslovnim partnerima utrošli mnogo truda, znanja i lične energije da bismo došli na današnji nivo, od 500 prodatih vozila godišnje. 

 

 

Ono što nas posebno raduje je činjenica da su poslovni partneri i kupci u proteklom periodu prepoznali našu veliku posvećenost prema pružanju kvalitetnih usluga i što su nas nagradili bezrezervnim povjerenjem. Siguran sam da ćemo sa novim prodajno-servisnim centrom dodatno unaprijediti kvalitet našeg poslovanja, ali i ponuditi neke nove sadržaje – kazao je direktor preduzeća „Lada auto“ Željko Ćejić. On je poručio svim ljubiteljima Ladinih automobila, ali i ostalih vozila iz programa ruskog „AvtoVaza“ čiji generalni uvoznik za našu zemlju je preduzeće „Lada auto“ da dođu u Banju Luku i da u novom prodajno-servisnom centru iz prve ruke saznaju sve informacije koje ih interesuju. Naš trenutno najzanimljiviji model je nova Lada Vesta za koju vlada veliko interesovanje domaćih kupaca. Tu je i Ladina legenda, model Niva, koji je na tržištu prisutan već 42 godine i koji trenutno nudi nenadmašan odnos uloženog i dobijenog u segmentu terenskih vozila. Aktuelne su i prodajne akcije za modele Kalina i Granta, a tu je i niz ostalih novih sadržaja zbog kojih vrijedi doći u Banju Luku. Za kraj bih samo istakao da smo posebno ponosni što je kvalitet našeg poslovanja prepoznat i izvan granica BiH, odnosno da nam sve više dolaze potencijalni kupci iz Hrvatske i Slovenije – rekao je Željko Ćejić. On je dodao da ljubitelje Lade u budućnosti očekuju i neki novi modeli, a među njima će svakako najzanimljivija biti modernija i savremenija verzija Nive, čija premijera se očekuje sljedeće godine. Preduzeće „Lada auto“ danas zapošljava 25 radnika, a ukupna vrijednost investicije u novi prodajno-servisni centar iznosi oko 3,5 miliona maraka. Otvaranje novog Ladinog centra u Banjoj Luci svojim prisustvom uveličao je i ambasador Ruske Federacije u BiH, Petar Ivancov, kojem je između ostalog pripala i čast da presječe svečanu vrpcu.

 

Datum objave: 15/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook