Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Ponuda koja se ne odbija

Za korisnike TOTAL GROUP usluge u ponudi su nove tarifne opcije

Ponuda koja se ne odbija

M:tel tarifne opcije za povoljnije razgovore prema Evropi, SAD-u, Kanadi i Australiji

Za korisnike TOTAL GROUP usluge u ponudi su tarifne opcije sa bonusima od 500 minuta razgovora  i cijenom razgovora prema Austriji, Švedskoj i Njemačkoj kao u m:tel mobilnoj mreži.  U ponudi su i opcije sa  bonusom od 500 minuta i povoljnijom cijenom za razgovore prema zemljama Evrope, SAD-a, Kanade i Australije....

 

 

Putem USSD menija *100#  odaberite jednu od dolje navedenih tarifnih opcija i dobićete bonus od 500 minuta za razgovore, a Vaši pozivi prema odabranim destinacijama, nakon utrošenog bonusa,  tarifiraće se  po znatno povoljnijim cijenama.

 

Tarifna opcija Austrija 500 - cijena tarifne opcije iznosi 50,00 KM i članovima grupe donosi zajednički bonus od 500 minuta za pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji.

Tarifna opcija Švedska 500 - cijena tarifne opcije  iznosi 50,00 KM i donosi zajednički bonus od 500 minuta za pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u Švedskoj.

Tarifna opcija Njemačka 500 - cijena tarifne opcije iznosi 50,00 KM i donosi zajednički bonus od 500 minuta za pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u Njemačkoj.

Nakon utrošenog bonusa cijena minute razgovora prema mobilnim i fiksnim mrežama u  Austriji, Švedskoj ili Njemačkoj za korisnike tarifnih modela BEZ LIMITA-FLEX i FLEX PLUS, obračunavaće se u iznosu od 0,14 KM, a za korisnike tarifnih modela BEZ LIMITA- FLAT, FLAT PLUS i Flat 1, obračunavaće se u iznosu od 0,18 KM.

Tarifna opcija Evropa 500 - cijena tarifne opcije iznosi 100,00 KM i donosi zajednički bonus od 500 minuta za pozive prema međunarodnoj zoni III (sve zemlje Evrope izuzev Srbije, Crne Gore i Hrvatske), a cijena minute prema međunarodnoj zoni III za korisnike tarifnih modela FLEX PLUS, FLAT PLUS, BEZ LIMITA-FLEX, BEZ LIMITA-FLAT i Flat 1, obračunavaće se u iznosu od 0,30 KM.

Tarifna opcija Evropa - po cijeni od samo 10,00 KM članovima grupe  omogućava cijenu poziva  prema međunarodnoj zoni III  od  0,30 KM.

Tarifna opcija USA, Kanada, Australija - cijena tarifne opcije iznosi 50,00 KM i donosi zajednički bonus od 500 minuta za pozive prema međunarodnoj zoni IIIa, a cijena minute razgovora za korisnike tarifnih modela FLEX PLUS, FLAT PLUS, BEZ LIMITA-FLEX, BEZ LIMITA-FLAT i Flat, obračunavaće se u iznosu od 0,30 KM.

Napominjemo da u navedene cijene nije uključen porez na dodatnu vrijednost (PDV).

Datum objave: 15/07/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook