Naslovna > Vijesti > Ponuda za zahtjevnije kupce

BMW

Ponuda za zahtjevnije kupce

Ponuditi samo novi model automobila danas više nije dovoljno. Proizvođači istih moraju se truditi udovoljiti i onima najzahtjevnijima ako žele povećati prodajne brojke ...

Ponuditi jedan luksuzni ili sportski primjerak nekog vozila nije dovoljno za one probirljive, koji to sebi mogu da priušte, i zbog toga valja pripremiti još nešto ekstra. Sve više brandova pokreće posebne odjele koji se bave upravo tom problematikom, a odgovor na takve prohtjeve ima i BMW.

 


Ponekad se pitamo kome to M na primjer BMW-ovih crossovera nisu dovoljno ekskluzivni, ali i takvih ima. Za njih je brand iz Münchena pripremio posebne Individual izvedbe aktualnih X5M i X6M modela. Oni su dobili posebne kombinacije laka s efektom, a tu je i raskošnije uređena unutrašnjost.

 


BMW X5M sada je presvučen smeđim metalik lakom s efektom koju mu donose Xirallic pigmenti pomoću kojih je postignuto da površina automobila mijenja ton boje s obzirom na ugso gledanja i kretanje svjetla. Isti efekt donosi nam i X6M ali samo na crnoj podlozi i to s plavim nijansama. Dok su vanjske promjene rezervisane za lak one unutrašnje donose kombinaciju bijele merino kože i alcantare s kontrastnim prošivima i piano lak.

Datum objave: 06/12/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook