Naslovna > Automobili > Dacia > Jogger > Porodični automobil spreman za start

Dacia Jogger

Porodični automobil spreman za start

Novi model biće poznat pod nazivom Dacia JOGGER. Jednostavno i zvučno međunarodno ime za najnoviju prinovu u paleti vozila Dacia. Predstavljanje ovog svestranog porodičnog automobila sa sedam sjedišta biće moguće pratiti uživo na online događaju 3. septembra...

Sa imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia JOGGERje savršen porodični automobil za bijeg u prirodu. Novi model oličava pragmatični i autentični duh kao i pustolovnu prirodu na kojoj brend nastavlja da gradi svoj identitet. Kako izgleda Dacia JOGGER u prirodnom okruženju, biće predstavljeno 6. septembra na glavnom ulazu Međunarodnog salona automobila u Minhenu. Bilo u konfiguraciji sa pet ili sedam sjedišta, svestrani Dacia JOGGERje najbolji saputnik malih i velikih porodica koje vijerno prati na svakodnevnim avanturama i izletima u prirodu. Dacia je pre svega pragmatična marka.

 

 

 

 

 

Zato svojim kupcima nudi vozilo u kojem će u potpunoj slobodi dijeliti lijepe trenutke sa prijateljima i porodicom. JOGGER je jednostavno, moderno, lako izgovorljivo i svima razumljivo ime koje simbolizu jedinamičnost, pozitivnu energiju i pustolovni duh. Završni dio imena -ER, baš kao i kod Dacijinog legendarnog SUV-a Duster, daje da se nasluti da je reč o robusnom i izdržljivom automobilu stvorenom za porodicu. Dacia će predstaviti potpuno novi Dacia JOGGER 3. septembra u 10 sati u okviru digitalnog događaja koji će se moći pratiti online. Nedugo nakon ovoga, 6. septembra, će model biti izložen na Međunarodnom salonu automobila u Minhenu, a predstaviće ga glavni direktor marke Dacia, Denis LeVot.
 

Datum objave: 31/08/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook