Naslovna > Vijesti > Porsche Road Tour 2016 za pamćenje

Porsche

Porsche Road Tour 2016 za pamćenje

Sarajevo, 07.09.2016 – Prošlog vikenda kompanija Porsche BH je za svoje potencijalne i vjerne kupce Porsche vozila organizovala već tradicionalnu manifestaciju Porsche Road Tour. Pored testnih vozila koja je proizvođač iz Stuttgarta stavio na raspolaganje, takođe su učestvovali i kupci sa svojim privatnim automobilima, tako da se putem od Sarajeva do Međugorja kretala impresivna kolona od 24 Porsche vozila. Predvođeni Porscheovim instruktorom vožnje Jukka Honkavuori iz Finske, ljepotani na četiri točka plijenili su poglede svih učesnika u saobraćaju. Nakon odmora i rekreacije u prelijepom mediteranskom ambijentu Sport Centra u Međugorju, konvoj je krenuo dalje prema Mostaru. Road Tour 2016 okončan je testiranjem znanja učesnika o marki Porsche, te su najboljima uručene vrijedne nagrade. Kompanija Porsche BH svake godine organizuje manifestaciju Porsche Road Tour kako bi potencijalni i postojeći kupci imali mogućnost uz ugodno druženje testirati najnovije modele ove prestižne marke automobil

Sarajevo, 07.09.2016 – Prošlog vikenda kompanija Porsche BH je za svoje potencijalne i vjerne kupce Porsche vozila organizovala već tradicionalnu manifestaciju Porsche Road Tour.
Pored testnih vozila koja je proizvođač iz Stuttgarta stavio na raspolaganje, takođe su učestvovali i kupci sa svojim privatnim automobilima, tako da se putem od Sarajeva do Međugorja kretala impresivna kolona od 24 Porsche vozila.

 

Predvođeni Porscheovim instruktorom vožnje Jukka Honkavuori iz Finske, ljepotani na četiri točka plijenili su poglede svih učesnika u saobraćaju.
Nakon odmora i rekreacije u prelijepom mediteranskom ambijentu Sport Centra u Međugorju, konvoj je krenuo dalje prema Mostaru.
Road Tour 2016 okončan je testiranjem znanja učesnika o marki Porsche, te su najboljima uručene vrijedne nagrade.

 

 

 


Kompanija Porsche BH svake godine organizuje manifestaciju Porsche Road Tour kako bi potencijalni i postojeći kupci imali mogućnost uz ugodno druženje testirati najnovije modele ove prestižne marke automobil

Datum objave: 07/09/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook