Naslovna > Vijesti > Posjetioci nisu krili oduševljenje

Počeo Festival brzine u Goodwood-u

Posjetioci nisu krili oduševljenje

Konačno je počeo i Festival brzine u Goodwood-u, koji je okupio mnoštvo zaljubljenika u adrenalin i brze, sportske automobile. Već prvog dana, posjetioci nisu krili oduševljenje organizacijom, ali i izborom automobila...

Slavni, svjetski i poznati Festival brzine u Goodwood-u u Engleskoj, ako ne i najveći, svakako je jedno od najboljih mjesta gdje možete da vidite najnovije i najbrže superautomobile. Od klasike, preko starih i novih modela, kao i konceptne automobile, imate priliku da vidite na jednom mjestu tokom četvorodnevnog događaja.

 

Već prvog dana, ponuđeno je mnoštvo fotografija, koje prikazuju da su se organizatori vrijedno trudili da ostave jak utisak na posjetioce. Očekuje se da će u četiri dana više od 180.000 ljudi da posjeti ovaj najprestižniji događaj u svijetu automobilizma.

 

Podjsetimo, Festival brzine u engleskom Goodwood-u traje četiri dana, tačnije od 11. do 14. Jula. Nema sumnje da će i ovogodišnji da ostavi izuzetno jak utisak na sve ljubitelje brze vožnje i sportskih superautomobila. 

 

 

Datum objave: 12/07/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook