Naslovna > Vijesti > Postanite vlasnik Berghoff kolekcije noževa
VIDEO GALERIJA (1)

Aktuelno – Petrol nagradna akcija

Postanite vlasnik Berghoff kolekcije noževa

Od 01.04. traje nagradna akcija, a kupovinom goriva i ostalih proizvoda na benzinskim stanicama Petrola širom BiH stičete pravo popusta na kupovinu kvalitetnih Berghoff noževa...
(1)

Zbog sve užurbanijeg načina života, sve češće pribjegavamo kupovini brze hrane i gotovih jela. Kuhanje, kao i priprema ukusnih jela može biti brzo i jednostavno. Vrhunski svjetski kuhari znaju tajnu - za pripremu jela, pored vrhunskih sastojaka, važna je još jedna stvar. Bez dobrih noževa, nema ni dobrog jela! Od 01.04.2014. profesionalni Berghoff noževi dostupni su i vama, na jednoj od 37 Petrol benzinskih stanica u BiH. Nagradni bodovi se skupljaju do 20.07. 2014. godine, a akcija traje do isteka zaliha.

 

Kupci svjedoče o kvalitetu

 

Mnoštvo zadovoljnih kupaca, koji su svoje Berghoff noževe potražili na jednoj od 37 Petrol benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini, ne kriju svoje zadovoljstvo. Kako ističu, za ove kvalitetne noževe su čuli i ranije, a ovo je bila jedinstvena prilika da ih nabave u našoj zemlji, i to po izuzetno povoljnoj cijeni, a sve zahvaljujući ovoj akciji. “Nema sumnje da Petrol misli na svoje vijerne korisnike i mušterije! Ovo je zaista odličan pokazatelj. Prezadovoljna sam što konačno imam svoje Berghoff noževe u svojoj kuhinji”, naglasila je prezadovoljna mušterija. “Kada je moja supruga čula za ovu akciju, odmah mi je rekla da ta noževe mora da ima u svojoj kuhinji.

 

Odlučio sam da joj udovoljim, jer znam kolikiko voli da kuha i koliko vremena provodi u kuhinji. Berghoff noževe smo nabavili veoma brzo, a moja supruga ne krije zadovoljstvo. Želim i ovim putem da se zahvalim Petrolu što su im mušterije i dalje na prvom mjestu”, rekla nam je još jedna prezadovoljna mušterija.

 

Podsjećamo da je svaki nož Berghoff izrađen od nehrđajućeg čelika visokog kvaliteta, iskovan i ručno naoštren, u skladu sa dugogodišnjom tradicijom ove kompanije.

 

Nagradne bodove možete da zamjenite za predmete od 01.04. do 01.08. godine.  

Datum objave: 02/05/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook