Naslovna > Automobili > Dacia > Sandero > Potpuno opremljen Sandero za 17.450 KM

Dacia

Potpuno opremljen Sandero za 17.450 KM

U prepoznatljivom duhu transparentnosti, Dacia ponovo oduševljava ponudom kojom kupac može biti rahat poput lokuma. Gradski model Sandero uz svoj privlačni dizajn sada nudi i potpunu opremu po nenadmašnoj cijeni od 17.450 KM...

Birate li Daciju za svoj novi automobil, možete biti potpuno sigurni da vozite kvalitetan i pouzdan četverotočkaš velikodušne opreme i transparentnih troškova. Dacia uz poslovičnu politiku robusnih i trajnih automobila, opremljenih pouzdanom tehologijom i bez suvišnih detalja koji kupci u potpunosti ne razumiju, uvijek ima novu magiju za kupce novih automobila koji biraju razumom.Nakon decenije na tržištu, gradski model Sandero jednako kao i prvog dana oduševljava svježim i privlačnim dizajnom, kompaktnim dimenzijama i udobnošću većih limuzina. Sada u akcijskoj ponudi Sandero iznova oduševljava sa svojom potpunom opremom prilagođenom za kupce koji žele najviše od automobila po razumnoj vrijednosti.

Sandero Essential uz klima uređaj, prednje i bočne zračne jastuke, sistem pomoći u vožnji na uzbrdici (HSA), pomoć protiv proklizavanja pogonskih točkova (ASR) i kontrole stabilnosti vozila (ESP), indikator pritiska u gumama, daljinsko zaključavanje, električne podizače stakala i LED dnevna svjetla, za potpuniji dojam i udobnost u vožnji daruje dodatne opcije poput  kvalitetnijeg radio,CD, MP3, Bluetooth, USB uređaja i prednjih maglenki.Cijena od 17.450 KM ovako opremljenog modela ostaje u granicama racionalnog te ujedno zadovoljava potrebe i želje kupaca koji dobivaju novi automobil sa garancijom od 3 godine ili 100.000 km. Prilagođeni i niski troškovi održavanja unutar i nakon prestanka tvorničke garancije, te 100-postotna mobilnost u vidu zamjenskog vozila nemaju pravu alternativu na tržištu zbog čega se Sandero nameće kao mudar i krajnje razuman izbor.

Ponuda važi za određeni broj vozila, te uključuje mogućnost zamjene po sistemu ‘’staro za novo’’, bez obzira na marku i tip starog vozila. Detaljne informacije su dostupne u mreži Dacia koncesionara, na Dacia webu www.dacia.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 88 88 0. 

Datum objave: 20/11/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook