Naslovna > Automobili > Citroen > DS4 > Potpuno spremana

DS Marka

Potpuno spremana

Uz svoj izložbeni automobil DS 4 Crossback Concept, Novi DS 4 i DS 4 Crossback te DSV-01, svoju Formule E, marka DS spremna je za pohod na izdanje 2015. Međunarodnog salona automobila u Frankfurtu …

DS Marka spremna je s proizvodima i s tehnologijom na novim modelima, te s ponudom internetskih usluga DS Connect, koja je obogaćena novom funkcijom CarPlayTM. Tom će prilikom posjetitelji moći otkriti i BABY DS, zvijezdu novih reklamnih spotova DS Connect. Sve novosti marke DS mogu se pronaći na novoj internetskoj stranici Marke www.driveDS.com.

 

U prostoru obilježenom elegancijom, francuskim umijećem, tehnologijom i avangardom marka DS sudjeluje na 66. izdanju Međunarodnog salona automobila u Frankfurtu. Za tu prigodu premijerno predstavlja Novi DS 4 i DS 4 Crossback, DSV-01 – posve električni trkaći automobil za Formulu E – i DS 4 Crossback Concept, izložbeni automobil okrenut prema budućnosti i otkriven posebno za taj veliki svjetski susret. Na programu je i promocija ponude internetskih usluga DS Connect demonstracijama za posjetioce te prikazivanjem reklamnih spotova u kojima je glavna zvijezda BABY DS, najmlađi među modelima DS.

Datum objave: 18/09/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook