Naslovna > Teme > Pouzdan partner za uspješan početak sezone

Optima Grupa

Pouzdan partner za uspješan početak sezone

NESTRO je i ove godine pouzdan partner poljoprivrednicima

 

Tako je na početku poljoprivredne sezone, ponovo kreirao akciju namijenjenu poljoprivrednicima – za uspješan početak proljetnih radova. Poljoprivredne mašine treba dobro pripremiti za proljetne radove kako bi se prilikom njihove eksploatacije postigla maksimalna funkcionalnost, trajnost i pouzdanost u radu. Bilo da u gazdinstvu poljoprivrednici imaju stariju ili noviju mehanizaciju, najbolju pomoć u njihovom održavanju tokom poljoprivrednih radova, potražite kod pouzdanog partnera – NESTRO! Podsjećamo poljoprivrednike da i ove godine na svim NESTRO benzinskim stanicama, po akcijskim cijenama, mogu kupiti maziva proizvedena u Rafineriji ulja Modriča namijenjena za poljoprivrednu mehanizaciju.

 

 

Akcija traje do 17. aprila, a spisak proizvoda zaintersesovani mogu naći na linku: https://modricaoil.com/data/fotografije/vijesti/Proizvodi_po_akcijskim_cijenama-sjetva_spisak_2020.pdf

 

Proizvodi Rafinerije ulja Modriča koji su razvijeni u sopstvenoj istraživačkoj laboratoriji, u skladu sa zahtjevima o kvalitetu maziva i fluida definisanih globalnim svjetskim specifikacijama i zahtjevima svjetski poznatih proizvođača traktora i mehanizacije. U kvalitet proizvoda RUM-a uvjerili su se individualni poljoprivredni proizvođači kao i većina velikih poljoprivrednih kombinata. Tradicija, znanje, iskustvo, usavršavanje tehnoloških procesa i proizvoda, kao i definisanje potreba potrošača, rezultovalo je proizvodima vrhunskog kvaliteta uz koji je svaki metar truda i ulaganja sigurniji.

 

NESTRO akcija – sa manje ulaganja u kvalitet, ostvarite veću dobit.

Datum objave: 11/03/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook