Naslovna > Vijesti > Predstavljanje u BiH

King Long autobusi

Predstavljanje u BiH

Prezentacijama u Banja Luci (3.7 utorak) i Sarajevu (4.7 srijeda) bosanskohercegovačkoj javnosti će i zvanično biti predstavljeni King Long autobusi i sve njihove prednosti

3.7.2012. u utorak u Banja Luci, odnosno dan poslije u Sarajevu, bosanskohercegovačkoj javnosti bit će predstavljeni King Long autobusi.

 

Prezentacija u Banja Luci održat će se na Novoj autobuskoj stanici sa početkom u 11 sati, dok će se dan poslije u istom terminu prezentacija održati i u Sarajevu u firmi Neuron Commerce – ulica Džemala Bijedića 178. Prisutni će se upoznati sa Xiamen King Long Automotive tvornicom nakon čega će biti predstavljen i potpuno novi turistički autobus sa 35 mjesta. Pored toga prisutni će se upoznati i sa detaljima agregata Cummins sa 250 KS koji ispunjava Euro 5 normu, a uz njega će se naći i ZF mjenjač, Telma i Webasto klima. Zainteresovani će moći iskoristiti testne vožnje kako bi se uvjerili u mogućnosti King Long autobusa a prisutno će biti  prodajno i servisno osoblje kompanije koje će u neformalnim razgovorima predstaviti i vlastiti rad. 

Datum objave: 29/06/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook