Naslovna > Vijesti > Prepoznatljiv pečat i premium izgled Hyundaija

Godinu dana nakon otvaranja Hyundai centra Šip

Prepoznatljiv pečat i premium izgled Hyundaija

Hyundai je bio među prvim automobilskim brendovima koji su se pojavili i bili na usluzi kupcima u Bosni i Hercegovini, a skoro od samog početka prodajni salon Hyundai je smješten na lokciji Pofalići i kao takav bio je prepoznat kod svih naših klijenata i interesanata....

Prošlo je nešto više od godinu dana od kako je otvoren novi i najsavremenije opremeljni prodajno servisni centar Hyundai na lokaciji Bare - Šip  koji je definitivno dao pečat i premium izgled automobilskom brendu Hyundai u BiH.  

 

Hyundai je bio  među prvim automobilskim brendovima koji su se pojavili i bili na usluzi kupcima u Bosni i Hercegovini, a skoro od samog početka prodajni salon Hyundai  je smješten na lokciji Pofalići i kao takav bio je  prepoznat kod svih naših klijenata i interesanata.

 

Upravo zbog dugogodišnje prepoznatljivosti brenda Hyundai na datoj lokaciji odlučili smo da  pored novog centra Šip prodajni salon Pofalići zadržimo izvjestan period  i jednostavno  dopustimo  našim starim, ali i novim potencijalnim klijentima da spoznaju, prihvate našu novu lokaciju kao i sve njene mnogobrojne prednosti koje pruža, a to su: prodajni salon opremljen po posljednjim korporativnim standardima, vrhunski i najsavremenije opremljen servis sa stručnim osobljem, prostran i konforan parking prostor, posebni kutak za klijente i dijecu, i još mnoštvo drugih sadržaja.

 

Nakon perioda tranzicije koji je bio  dovoljan za spoznaju i prihvatanje nove lokacije,  sve aktivnosti prodajnog salona Pofalići će sa 09.05.2014. godine biti premještene u novi prodajno-servisni centar HYUNDAI Šip u Ulici Branilaca Šipa 4C.  Sve upite i informacije o kupovini vozila, servisiranju vozila i uslugama rent-a-car mogu se dobiti lično posjetom novog prodajno-servisnog centra Šip ili na telefon 033 290 000.

 

Sve one koji nas još nisu posjetili na novoj lokaciji,  pozivamo da nas posjete u našem novom prodajno-servisnom centru HYUNDAI Šip.

Datum objave: 07/05/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook