Naslovna > Vijesti > Prije poskupljenja do Volva po najpovoljnijim cijenama

Volvo BiH

Prije poskupljenja do Volva po najpovoljnijim cijenama

U svjetlu globalne nestašice komponenti i poskupljenja energenata – dalja inflacija je neminovnost koja se očekuje sljedeće godine...

Novi i korišteni automobili će po nekim prognozama poskupiti čak i do 30%. Zato je sada pravo vrijeme za kupovinu! Kupci su u mogućnosti da odaberu neki od bogato opremljenih Volvo modela sa zaliha po najpovoljnijim cijenama iz 2021. godine. Vozila su spremna za isporuku ODMAH a za još lakšu kupovinu dostupno je fleksibilno i pristupačno Volvo Car Finansiranje. Najbolja ponuda provjerenih korištenih vozila iz Volvo Selekt programa pružiće osjećaj novog automobila ali po ekstra povoljnoj cijeni.

 

 

 

 

 


Detaljno su pregledana, stara do 5 godina, imaju manje od 150.000 pređenih kilometara, najmanje 1 godinu garancije i pomoći na putu. Na zalihama je veliki izbor vozila koja se mogu odvesti uz povoljno finansiranje, a prilikom zamjene postoji mogućnost otkupa trenutnog automobila kupca. Volvo vozila odlikuje karizmatičan dizajn, beskompromisna sigurnost i kvalitet bez premca – a vozači im mogu dati svoj lični pečat tako što će ih sami sastaviti. Dizajniranje Volva po vlastitom ukusu, detaljan pregled svih njegovih karakteristika i poređenje paketa sada su još lakši.

Datum objave: 06/12/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook