Naslovna > Automobili > Peugeot > 301 > Prilika za Banjalučane da osvoje vikend sa Peugeot-om 301

Jednostavnim fotografiranjem

Prilika za Banjalučane da osvoje vikend sa Peugeot-om 301

Kompanija Verano Motors, ovlašteni Peugeot koncesionar, želi Banjalučanima omogućiti da osvoje vikend sa novim 301 u kojem će imati priliku da se uvjere u sve vrhunske performanse novog modela.

“Banjalučani pokazuju veliko interesovanje za Peugeot 301 a kako bismo nekima od njih omogućili da uživaju u našem novom modelu izložili smo ga u Mercator centru u Banjoj Luci i pokrenuli akciju u sklopu koje svi zainteresovani mogu osvojiti vikend sa 301.

 

Sve što treba napraviti jeste slikati se pored izložbenog modela a mi ćemo vlasnika najkreativnije i najzanimljivije fotografije nagraditi”, istakla je Bojana Đuras, direktorica marketinga kompanije Verano Motors, ovlaštenog Peugeot koncesionara.Svi koji žele učestvovati, fotografije sa kontakt informacijama mogu poslati do 23.01.2013. godine na mail adresu info@verano-bih.com. U takmičenju mogu učestvovati sve punoljetne osobe koje posjeduju vozačku dozvolu minimalno 2 godine. Sve fotografije će biti objavljene na Verano Motors Facebook stranici.Peugeot 301 nastao je iz 120 godina iskustva u kreiranju automobila. Nakon 4.000.000 testnih kilometara i 2.500 kontrola kvaliteta Peugeot dizajneri kreirali su vozilo koje je spremno na sve izazove. Po svojim karakteristika vozilo je idealno za bh. uslove vožnje. Najtraženija verzija sa dizel motorom 1.6 HDi Active i 92 KS dostupna je po cijeni od 26.500 KM sa opremom koja uključuje ESP, klima uređaj, CD MP3, električne podizači stakala, električne retrovizore, maglenke i 4 zračna jastuka.

Datum objave: 08/01/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook