Naslovna > Automobili > Citroen > DS5 > Profinjenost do najsitnijih detalja

Novi DS 5

Profinjenost do najsitnijih detalja

Avangardan stil, dinamične vozne osobine, profinjenost i posvećenost detaljima te ponuda naprednih tehnologija, novi DS 5 ima sve atribute sadašnjih i budućih DS automobila ...

DS uvodi identitet Marke i prvi je model u Europi s novom prednjom maskom i drugim inovacijama koji ga čine DS automobilom. Od prednje maske okomitih linija s logotipom DS u sredini do Xenon Full LED svjetala, od ekrana osjetljivog na dodir najnovije generacije do učinkovitih motora. Prosto je toliko novosti koje novi DS 5 dodaje svemu onome po čemu je na glasu, odnosno jedinstvenoj silueti te vanjskom i unutarnjem dizajnu bez premca. Profinjenost u najsitnijim detaljima i vozačevo mjesto nalik na kokpit.

 

Od Europe do Kine, DS 5 je posvuda ostavio dubok trag. Novi DS 5 podiže letvicu novom prednjom maskom, uvijek avangardnim stilom, profinjenošću i pažnjom posvećenom detaljima, dinamičnim i sigurnim voznim osobinama dostojnim automobila DS, vrhunskom tehnologijom u službi dizajna i performansi. Ukratko, automobil koji privlači pažnju! Premijerno će biti predstavljen na salonu automobila u Ženevi 2015., a njegova prodaja u Europi se očekuje od juna ove godine.

Datum objave: 19/02/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook