Naslovna > Vijesti > Proljeće idealno za osvježenu verziju

2014 Renault Megane Coupe – Cabriolet

Proljeće idealno za osvježenu verziju

Usvojene su neke nove stilske ideje i detalj, a sve to je uslovilo da Megane CC dobije novu masku hladnjaka...

Proljeće je idealno za svježu, noviju verziju automobila. Bar tako misli Renault, koji je proljetne, sunčane dane iskoristio za lansiranje osvježene verzije modela Megane Coupe – Cabriolet. Dakle, radi se o automobilu koji predstavlja kombinaciju kupea i kabrioleta, a svojom izuzetnom atraktivnošću podižu klasu modela od kojih su nastali na jedan sasvim novi nivo, približavajući ih tako jedinstvenom premium segmentu.

 

Upravo idealan primjer za to je Megane CC, koji je nedavno redizajniran i uljepšan u skladu sa savremenim izdanjima. Renault je za svoj Megane CC model usvojio neke potpuno nove stilske ideje, a sve to je rezultovalo novom maskom hljadnjaka, sa velikim Renault amblemom. Tu su i drugačiji, preoblikovani farovi, svjetla za maglu, poklopac motora i branik.Što se ostatka spoljašnjosti automobila tiče, on je u potpunosti ostao nepromjenjen. Svakako, automobil i dalje u ponudi ima čvrst, sklopiv krov, sa velikim panoramskim staklom.

 

Pozabavimo se nakratko i enterijerom. Novost je ta da je Megane CC za 2014 godinu opremljen novim, velikim 7-inčnim ekranom multimedijalnog R-Link sistema. Sadržajima sa ovog sistema može se pristupiti i preko džojstika, koji se nalazi na donjem dijelu centralne konzole.

 

Renault Megane Coupe – Cabriolet u Evropi je dostupan u verziji sa 1.2 litarskim turbo – benzinskim motorom od 130 KS, te sa dva 1.6 litarska turbo – punjena dizelaša, koji raspolažu sa 110 i 130 KS. Ovaj model je sa prvim danima aprila počeo da se prodaje na evropskom tržištu.

Datum objave: 04/04/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook