Naslovna > Vijesti > Promocija novih Fordovih modela

Ford BiH

Promocija novih Fordovih modela

Juče je Ford Store u Tuzli promovisao novitete koji su upravo stigli na tržište Bosne i Hercegovine i to Ford Kuga, Puma i Ranger Raptor...

Promocija Fordovih noviteta je upriličena u Fordovom salonu u Tuzli za ograničen broj novinara i gostiju. Obzirom da nije bilo moguće pozvati sve drage prijatelje i poslovne partnere, u doba pandemije, cjelokupna promocija je imala Live stream izvedbu koja se može pogledati na Facebook stranici FordBiH. U Remexu su istakli i aktuelnu prodajnu akciju za Ford novitete koja podrazumijeva popuste od  2.000 do 4.000 konevrtibilnih maraka na sve modele vozila. Posebna akcija za novu Ford Kugu ST Line X podrazumijeva popust od 8.000 KM u promotivnom periodu, kao poklon prvim kupcima ovog modela.

 

 


„Pred Vama su zaista izvrsni Ford automobili. Gradski, porodični, luksuzni,snažni, sportski, ali i oni koji na terenu pomažu našim vatrogascima, bolničarima, prevoznicima, rudarima, i oni koji čuvaju Vaš biznis.“ Istakla je Ermina Bavčić, Marketing Manager kompanije Grand Automotive iz Sarajeva, generalnog uvoznika Ford automobila za BiH. Jasmin Mešić iz kompanije Remex Tuzla istakao je kako je velika čast i zadovoljstvo što je novi model Ford Kuge, predstavljen upravo u Tuzli. Fordove novitete možete isprobati i ocijeniti sami, zakazivanjem testne vožnje u Ford Store-u u Sarajevu putem telefona 033 558 830 ili e-mailom info@grandautomotive.ba .

Datum objave: 12/02/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook