Naslovna > Vijesti > Prvi Pro+ centar otvoren u Mostaru

Renault

Prvi Pro+ centar otvoren u Mostaru

U sklopu mostarske Gume M, jedne od Renault koncesija u Bosni i Hercegovini, počeo je sa radom prvi Renault Pro+ centar u Bosni i Hercegovini.

Renault Pro+ je poseban odjel isključivo namijenjen profesionalnim korisnicima, odnosno kupcima Renault komercijalnih vozila. U pitanju je Renaultov koncept prodaje vozila u skladu sa specifičnim zahtjevima klijenata i njihove djelatnosti po pitanju nadogradnji i opremljenosti lakih privrednih vozila, prilagodljivog finansiranja kupovine i njihovog posebno planiranog održavanja.

 

Usluge koje Renault Pro+ nudi u prvom redu su namijenjene poslovnim subjektima, posebno onima čiji je posao vezan uz transport. Naime, u Renaultu su svjesni da su komercijalna vozila najvažniji radni alat većine profesionalnih korisnika. U Renault Pro+ rade profesionalci osposobljeni za udovoljavanje posebnih potreba klijenata, koji su svojim poznavanjem komercijalnih vozila i voznog parka sposobni voditi brigu o operativnim potrebama i stvoriti mobilna rješenja za pojedinačne korisnike, što im omogućava da se što više posvete kvalitetnom obavljanju svoje djelatnosti.

 

 

Obzirom da profesionalni korisnici žele maksimalno štedjeti vrijeme, sve Renault Pro+ usluge mogu se ugovoriti na jednom mjestu, od kupovine novih i korištenih vozila, preko finansiranja, do servisa i održavanja. Produženo radno vrijeme, samo za poslovne kupce, dodatna je prednost. Renault Pro+ centar nudi prodajni i post-prodajni prostor potpuno posvećen poslovnim kupcima, sa posebnim prostorom za vozila za poslovne potrebe, uključujući prerađena vozila. Tu je i sistemsko pozivanje na probne vožnje bez prethodnog dogovora, kao i rješenje za finansiranje u roku od 48 sati, te preuzimanje kompletne brige o vozilima.Dakle, Renault Pro+ usluga u cjelini je namijenjena poslovnim korisnicima, odnosno osmišljena je kako bi se uspješno odgovorilo na njihove specifične potrebe uz visoku kvalitetu usluge. Cilj ove usluge je ponuditi dodatne mogućnosti poslovnim kupcima i povećati njihovo zadovoljstvo. Otvaranjem prvog Renault Pro+ centra u Bosni i Hercegovini, svi postojeći i budući kupci Renault komercijalnih vozila dobili su dodatnu podršku svom poslovanju.

Datum objave: 02/03/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook