Naslovna > Teme > Rafinerija ulja Modriča razvila novi proizvod, DE-FROST

Optima Grupa

Rafinerija ulja Modriča razvila novi proizvod, DE-FROST

DE-FROST je novi proizvod razvijen od strane ,,Rafinerija ulja Modriča“, a poslužiće svim vozačima u borbi sa zamrznutim vjetrobranskim staklima u predstojećim zimskim uslovima...

,,Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča razvila je još jedan razvila je još jedan novi proizvod naziva DE-FROST. Riječ je o tečnom sredstvu koje je namijenjeno za brzo i efikasno uklanjanje leda i mraza sa vjetrobranskih stakala i prozora. Pored toga, DE-FROST usporava sam proces ponovnog zaleđivanja, a pritom nije agresivan prema plastici, gumama i boji, što ga čini sigurnim pri upotrebi. Najbitnije, DE-FROST obezbjeđuje jasan pogled što vozačima pruža sigurnost u vožnji, a uz jednostavnost same upotrebe i efikasnost i na temperaturi od minus 40 stepeni.

 

 

Novi proizvod već je u komercijalnoj prodaji, a kupci ga mogu pronaći na svim Nestro benzinskim stanicama. Podsjećanjamo, Rafinerija ulja Modriča tokom ove godine, u kojoj je poslovanje svih privrednih subjekata opterećeno pandemijom izazvanom virusom korona, razvila je i novi proizvod „Dezinsept", dezinfekciono sredstvo. Prve proizvedene količine ovog proizvoda donirane su Republičkom štabu za vanredne situacije Republike Srpske.
 

Datum objave: 18/11/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook