Naslovna > Vijesti > Rekord prodaje za Škodu BiH

Škoda BiH

Rekord prodaje za Škodu BiH

U mjesecu novembru Škoda BiH je zahvaljujući fantastičnim rezultatima prodaje od 165 jedinica ostvarila novi sjajan rekord…

Škoda BiH je u novembru ove godine isporučila čak 165 jedinica čime je ostvaren novi prodajni rekord. Navedeni rezultat je bolji čak i od prošlogodišnjeg novembarskog rezultata, kada je isporučeno 157 vozila. S obzirom na otežavajuće okolnosti vezane za pandemiju Korona virusa, navedeni rezultat je dodatno impresivan i vrijedan pažnje. Za ovaj uspjeh zaslužna je brižljivo formirana ponuda motora i opreme, prilagođena potrebama kupaca u Bosni i Hercegovini. Pored ovakve ponude vozila, veliki doprinos uspjehu marke ŠKODA u BiH doprinijela je najveća prodajna mreža koja se sastoji od 15 ŠKODA partnera.

 

 

 

Najprodavaniji model unutar češke kompanije za protekli mjesec bila je Fabia, koja je našla put do čak 39 kupaca. Na drugom mjestu se našla Octavia Combi A7 sa 28 prodatih primjeraka, a slijedi je potpuno nova Octavia A8 u limuzina izdanju koja je usrećila 26 kupaca u Bosni i Hercegovini. I Octavia A7 u limuzinskoj formi potvrđuje da je još uvijek dobar izbor među kupcima, pa su tako zabilježene 23 prodate jedinice. Dalje slijedi Scala (11), Octavia Combi A8 (9), srednje veličine SUV Karoq (8), manji Kamiq (7), luksuzna limuzina Superb B8 (6), te Kodiaq i Rapid sa po četiri prodata primjerka.
 

Datum objave: 16/12/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook