Naslovna > Vijesti > Rekordna prodaja u 2018. godini

Rolls-Royce

Rekordna prodaja u 2018. godini

Zvučno ime automobilske industrije iz UK poznato po proizvodnji luksuznih vozila, ostvarilo je odlične prodajne rezultate tokom prošle godine...

Engleska tvornica automobila i motornih aviona osnovna davne 1906. godine, sada je već 16 godina u vlasništvu njemačkog BMW-a. Prošlu godinu će  takođe moći upisati u knjigu značajnih datuma, jer je ostvarila rekordnu prodaju u svojih zavidnih 115 godina postojanja, sa 4.107 isporučenih vozila u preko 50 zemalja širom svijeta.

 


Dobri prodajni rezultati su prije svega postignuti zahvaljujući SUV modelu Cullinan, za kojim vlada veliko interesovanje među kupcima Rolls-Royce brenda. Iz ove kompanije ističu da su već primili toliko narudžbi, da će imati posla i u drugoj polovini 2019. godine. Rast prodaje zabilježen je u svim svjetskim reginoma u kojima je ovaj engleski brend prisutan, a najviše vozila prodato je na američkom tržištu. Prošla godina neće biti upamćena samo po rekordnoj prodaji, već i po broju zaposlenih, čija je brojka stigla do cifre od 2,000 radnika po prvi put od osnivanja kompanije.

Datum objave: 11/01/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook