Naslovna > Vijesti > Sajam automobila u Delta Planetu

Banja Luka 2021.

Sajam automobila u Delta Planetu

U tržnom centru Delta Planet u Banjaluci u toku je drugi po redu sajam automobila na kojem su brojni proizvođači predstavili svoje aktuelne modele...

U periodu od 21.01. do 31.01. tržni centar Delta Planet domaćin je drugog po redu sajma automobila u Banjoj Luci. Svi posjetioci tržnog centra imaju priliku da se bolje upoznaju sa mnogim interesantnim modelima brojnih proizvođača. Među njima se nalaze sljedeći brendovi: Fiat, Jeep, Dacia, Nissan, Isuzu, Mazda, Renault, Audi, Volkswagen, Škoda, Peugeot, Hyundai, Kia, Citroen, Toyota, a posebnu pažnju privlači i proizvođač quadova CF Moto.

 

 


"Zadovoljstvo nam je da je ovo drugi po redu Sajam automobila koji organizujemo u Delta Planetu te se nadamo da ćemo i u narednim godinama imati priliku da zajedno sa našim partnerima iz renomiranih auto kuća prezentujemo našim posjetiocima i potencijalnim kupcima sve novitete autoindustrije i najnovije modele četvorotočkaša. Za sve zainteresovane kupce, izlagači su obezbijedili posebne uslove i pogodnosti za kupovinu i servis vozila tokom trajajanja sajma, te pozivamo sve da nas posjete svaki dan do 31. januara od 9h do 21h i pogledaju izložene modele", izjavila je Dunja Stanišljević, marketing koordinator u Delta Planetu.

Datum objave: 22/01/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook