Naslovna > Automobili > Citroen > DS3 > Samo 15 jedinica u proizvodnji

Citroen DS3 World Paris Limited Edition

Samo 15 jedinica u proizvodnji

Ovaj model je izuzetno karakterističan po svojoj matirajnoj boji pepela…

Sa ciljem proslavljanja otvaranja svog novog DS World Paris prodajnog salona koje će se dogoditi 27. novembra u glavnom gradu Francuske, Citroen je odlučio da predstavi ograničenu verziju modela DS3. Tek 15 jedinica ovog modela biće napravljeno, a on će da bude prikazan u okviru novog prodajnog salona u Parizu.

 

DS3 World Paris Limited Edition je model koji je inspirisan Art Deco arhitekturom, te kao takav reflektuje francusko umjeće dizajniranja. Pri svemu tome,  ovaj model posjeduje ekskluzivne boje i materijale premium kvaliteta. Specijalna edicija ovog modela karakteristična je po svojojmatiranoj boji pepela, koja se savršno uklapa sa Trintario smeđim krovom te kućištima retrovizora.

 

Automobil ima 17-inčne naplatke, koji na sebi imaju jedinstven, dijamantski efekta, koji se takođe poklapa sa bojom retrovizora i krova. Svaki od ovih 15 jedinica, koliko će ih biti proizvedeno, biće uistinu jedinstven. Drveni ukrasi koji su upotpunjeni sa kožnim umecima u okviru komandne table takođe izgledaju jedinstveno i drugačije. 

 

Datum objave: 25/11/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook