Naslovna > Vijesti > Santa Fe najbolje SUV vozilo u BIH

Hyundai

Santa Fe najbolje SUV vozilo u BIH

Nakon mnogobrojnih evropskih i svjetskih nagrada, priznanje za Santa Fe stiže u BiH kao kruna svih nagrada »Najbolji terenac/SUV 2013. godine«.

Na izboru  koje organizuje udruženje automobilskih novinara UAN nagrada za najboljeg terenca pripala je upravo ovom modelu. Sama nagrada ima još veći značaj ako uzmemo u obzir zaista jaku konkurenciju i sam broj terenaca/SUV vozila koji su ugledali svjetlo dana u protekloj godini.

 

Santa Fe je model koji pored toga što gdje god da se pojavi izazove buru rekacija, i ima mnoga toga za ponuditi krenuvši od sigurnosti, performansi motora, komfora i udobnosti, dizajna, te svih ostalih karakteristika. Sigurnost je jedna od osnovnih postulata koje Hyundai postavlja za svoje modele, osobito kod SUV vozila, pa tako Santa Fe zadovoljava sve zahtjeve jedne porodice, kao potvrda tome ide u prilog nagrada Euro NCAP-a za najsigurniji terenac/SUV sa 4x4 pogonom.Santa Fe je vozilo Premium klase, koje će zasigurno biti jedno od vodećih ukoliko  uzmemo u obzir udobnost, pouzdanost, interijer i sportski izgled, te futursitičke dodatke. Prije zvaničnog dolaska Santa Fe-a na tržište BiH mnogi su sa nevjericom posmatrali i čitali hvalospjeve o istom, međutim jedno je sigurno sve predrasude i sumnje padaju u vodu sa  prvim ulaskom i vožnjom ovim vozilom.

Datum objave: 18/02/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook