Naslovna > Vijesti > Sinoć zatvoren Hyundai Fan Park Sarajevo

Ni kiša nije pokvarila finalno veče

Sinoć zatvoren Hyundai Fan Park Sarajevo

Nakon mjesec dana Mundijala Hyundai Fan Park Sarajevo sinoć je zatvoren prenosom finalne utakmice i proglašenja pobjednika.

Proteklih mjesec dana Hyundai Fan Park Sarajevo je bio mjesto zabave, mjesto druženja i praćenja utakmica Mundijala uz bogati dnevni i večernji program, ali i uz učestvovanje u osvajanju nagrada u mnoštvu interaktivnih igrica.  

Hyundai Fan Park Sarajevo kao što je rečeno na samom početku bio mjesto pozitivne energije, mjesto gdje smo u najvećem broju zajedno dijelili radost i tugu, smijeh i suze.

Uprkos kiši koja je počela nešto prije početka zvaničnog dijela programa, u Hyundai Fan Parku se okupio veliki broj posjetitelja, koji su došli da isprate finale Mundijala zajedno sa svojim prijateljima i porodicom u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi.

Podsjećamo da je Hyundai Fan Park projekat koji FIFA i Hyundai kao partneri provode još od svjetskog prvenstava u Njemačkoj 2006. godine. Od tada pa do danas Hyundai Motor Copropration zajedno s svojim distributerima omogućio je milionima ljudi u svijetu da uživaju zajedno u gledanju utakmica Evroposkog ili svjetskog prvenstva. Tokom svjetskog prvenstva u Brazilu 2014, izabrani su: Berlin, Madrid, Torino, Sidnej, a ove godine, po prvi puta,  i Sarajevo gdje su posjetitelji mogli pratiti utakmice svjetskog prvenstva, bodriti naš tim, ali i zabaviti se u bogatom drštveno-kulturnom i zabavnom sadržaju. 

Ovo nije kraj, poručuju iz Hyundai-a,  nastaviti ćemo da vjerujemo Zmajevima da će nas odvesti  Euro 2016. godine  i naravno da ćemo se  ponovno družiti  u Hyundai Fan Parku.

Datum objave: 14/07/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook