Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Škoda BH pobjednik takmičenja

Škoda Power Play

Škoda BH pobjednik takmičenja

BiH predstavnici su imali priliku da izađu na led i okušaju svoju sreću u prijateljskoj utakmici protiv kolega iz evropskih zemalja koje su osvojile drugo i treće mjesto u pomenutom takmičenju...

Proteklog vikenda, tim Škoda BH i njihovi partneri prisustvovali su finalnoj utakmici IIHF Svjetskog prvenstva u hokeju, kao nagradu za osvajanje prvog mjesta u prvom kvartalu 2024. godine. Ovo takmičenje, u kojem Škoda auto kvartalno proglašava pobjednike u prodajnoj kategoriji, obuhvata različite segmente poslovanja: tržišni udio, Mystery Shopping, briga o kupcima, instaliranje Škoda Connect aplikacije kod kupaca i mnoge druge aspekte.

 

 

 


“U prvom kvartalu 2024. godine Bosna i Hercegovina je osvojila prvo mjesto na čemu smo zaista zahvalni i ponosno nosimo ovu titulu. Ovo inovativno interno takmičenje organizirao je gospodin Vlček I njegovtim u VE. Prva dva mjesta u našoj mreži ovlaštenih partnera osvojili su Hercegovina auto i Auto servis Omerčić i zajedno sa predstavnicima importera kao nagradu dobili jedinstvenu priliku prisustvovanja finalnoj utakmici IIHF Svjetskog prvenstva u hokeju između Češke i Švicarske,” izjavio je Ismir Omeragić Škoda brand manager u BiH.

 


“Kao “šlag na tortu” ove nagrade bilo je gledanje finalne IIHF utakmice iz VIP lože/Sky Box-a koju smo dijelili sa najeminentnijim predstavnicima Škoda auta: gospodinom Klausom Zellmerom koji je CEO Brenda, gospođom Meredith Kelly globalnom direktoricom marketinga i gospodinom Lubošom Vlčekom generalnim direktorom prodaje za Evropu” dodaje Omeragić.

Datum objave: 30/05/2024
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook