Naslovna > Vijesti > Škoda predstavila StylePLUS

Uljepšana verzija Rapid modela

Škoda predstavila StylePLUS

Škoda je predstavila StylePLUS verziju svog modela Rapid, koji će na tržište da donese nekoliko novih kozmetičkih unapređenja…

Najnovija specijalna edicija iz Škode, StylePLUS, bazirana je na pristupačnom modelu Rapid, te sa sobom donosi nekoliko kozmetičkih promjena. StylePLUS je baziran na Ambition nivou opreme, te posjedije nekoliko sjajnih, crnih detalja na poklopcu motora, kao i na zadnjem spojleru.

 

Kozmetičke promjene na ovom modelu vidljive su odmah na retrovizorima, koji su dobili unapređenja, kao i neke novine na prednjem braniku, ali i vratima ovog automobila. Tu su I 17 – inčni Ray aluminijumski dvobojni naplatci, koji su dostupni u Denim Blue, Sprint Yellow, Cnady White i Corida Red kombinacijama boja.

 

U putničkoj kabini, vozilo ima nove papučice od nehrđajućeg čelika, potpuno nova sedišta, kožom presvučen upravljač, kao I lakrina elemente na crnoj, komandnoj tabli.

 

Što se motora tiče, 2013 Škoda Rapid StylePLUS će vjerovatno da bude opremljena 1.2 MPI motorom, koji će da razvija 73 “konja”, 1.2 TSI motorom sa 84 KS ili 102 KS, te 1.4 TSI motorom koji razvija 120 KS.

 

Kada govorimo o dizel motorima, na raspolaganju će nam biti verzija sa 1.6 TDI motorom koja razvija 88 ili 103 “konja”. 

Datum objave: 27/08/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook