Naslovna > Vijesti > Službeni automobilski partner fudbalskog kluba Liverpool

Chevrolet

Službeni automobilski partner fudbalskog kluba Liverpool

Chevrolet je objavio da je potpisao četverogodišnji ugovor s fudbalskim klubom Liverpool i postaje njegov službeni automobilski partner

Partnerstvo Chevroleta i fudbalskog kluba Liverpool će potrajati do kraja 2015./16. godine Barclays Premier lige i evropskih kampanja, te uključuje prisutnost brenda na Anfieldu, Liverpoolovom stadionu, pojavljivanje u pisanim i digitalnim izdanjima kluba, kao i na stranicama obožavatelja te pojavljivanje igrača tog kluba u reklamnim sadržajima. Chevrolet je istovremeno službeni sponzor predsezonske turneje kluba, jedne od najpopularnijih na svijetu, u sklopu koje je Liverpool već prošle subote igrao protiv fudbalskog kluba Toronto.

 

Liverpool je igrao i protiv italijanskog velikana Rome na stadionu Fenway Park u Bostonu, a 28. jula igraće protiv rivala iz engleske Premier lige, tima Tottenham Hotspur, u Baltimoreu.
Chris Perry, potpredsjednik globalnog marketinga u Chevroletu, izjavio je: „Navijači Liverpoola iz cijelog svijeta poznati su po svojoj velikoj odanosti klubu. Naša saradnja s fudbalskim klubom Liverpool nadilazi tradicionalne granice sponzorstva i proteže se na uspostavljanje odnosa s navijačima. Sve što radimo biće usmjereno na stavljanje upravo njih u središte igre.“

 

Ian Ayre, direktor fudbalskog kluba Liverpool, rekao je: „Kao naš klub, i Chevrolet ima dugu i bogatu istoriju, te poredstavlja globalni brend u usponu, a ovo partnerstvo još jednom dokazuje vrijednost međunarodne privlačnosti kluba Liverpool. Partnerstvo s uglednim i snažnim brendovima kakav je Chevrolet pomoći će osigurati trajan rast i uspjeh našeg kluba na terenu i izvan njega. Veselimo se saradnji s Chevroletom pri kojoj ćemo mu pomoći da dopre do naših navijača koji su među najstrastvenijim i najobrazovanijim nogometnim navijačima na svijetu.“ Više informacija o ovogodišnjoj sjevernoameričkoj turneji fudbalskog kluba Liverpool potražite na web-sajtu www.lfctour.com putem kojega možete kupiti i ulaznice.

Datum objave: 26/07/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook