Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Službeni partner profesionalnoga muškog fudbalskog kluba

Citroen jača partnerstvo sa klubom Paris Saint - Germain

Službeni partner profesionalnoga muškog fudbalskog kluba

Citroen proširuje svoje partnerstvo s klubom Paris Saint-Germain i produžava ga do juna mjeseca 2017...

Philippe Narbebur, direktor marke Citroen  Francuska i Jean-Claude Blanc, glavni direktor kluba Paris Saint-Germain, potpisali su prošle sedmice ojačan i proširen partnerski ugovor za predstojeće godine.

 

„Izuzetno smo ponosni zbog produljenog i poboljšanog ugovora  s Paris Saint-Germainom. Njime smo istaknuli vrijednosti kojima obje marke teže: strast, ambiciju i ljubav prema izazovima“, objašnjava Philippe Narbeburu.

 

Jean-Claude Blanc:„Proširenje partnerstva s markom Citroen na rukomet i ženski fudbal jasan je dokaz pouzdanosti našeg projekta i snage marke Paris Saint-Germain. Raduje nas neprekidna saradnja s priznatom francuskom markom koja nas svakodnevno prati već tri godine.“

 

PSG jedan je od najprestižnijih evropskih klubova. Prošle se sezone dokazao na državnom nivou s dva naslova prvaka, u muškom fudbalu i rukometu, te obećavajućim drugim mjestom u ženskom fudbalu.

 

Citroen u Francuskoj već tri godine podupire mušku fudbalsku ekipu , trenutačnog prvaka Francuske, koja je kraj polusezone dočekala na prvom mjestu ljestvice. Citroenu to partnerstvo osigurava veliku pozornost, naroćito na utakmicama prvenstva Francuske na pariškom stadionu Parc des Princes gdje je prisutan na reklamnim panoima i u igri „Zlatna greda“ kojom se u poluvremenu zabavljaju navijači uz izložene modele Marke. Usto, Citroen  tom saradnjom učvršćuje odnos s kupcima i navijačima kluba kampanjama na društvenim mrežama poput „DS3 Cabrio Challenge“, pokrenutoj u septembar prošle godine, u kojoj sudjeluje šest igrača Paris Saint-Germaina.

 

Datum objave: 22/01/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook